Jamopa
BTC Scooters
AGM Scooters
DWS Decals
Bihr
MX Limburg

Advertenties

DWS
Smits Bike Suspension
Mino MX Parts
BGR MX Racing
VdLaarRacing
Fred\'s MX Revisie
Fobbe Campers
Paez Racing

Van Gerven Motoren nu ook Husqvarna Motorcycles street dealer!

Husqvarna Motorcycles Nederland timmert hard aan de weg om het straat segment, met de 401 Svartpilen, 401 Vitpilen en 701 Vitpilen, in de markt te zetten.

Van Gerven Motoren nu ook Husqvarna Motorcycles street dealer!

Eerder maakte het merk al bekend dat MotoPort Rockanje, Motor Center Venlo, JTX Racing en Motor Centrum Eibergen Husqvarna Motorcycles street dealer zijn geworden en voegt aan deze rij nu Van Gerven Motoren toe.

 

  Luc van Gerven van Van Gerven Motoren in Bergeijk

 

De regio Bergeijk, op een steenworp afstand van de Belgische grens, ver verwijderd van de Randstedelijke stress en bakermat van talrijk cross- en endurotalent. Luc van Gerven begon er in 2003 zijn Van Gerven Motoren, toentertijd nog een werkplaats die hij ondanks de crisis heeft weten uit te breiden tot professioneel bedrijf met een klein klantgericht team en exclusieve dealerschappen. Waaronder, sinds juni vorig jaar, dat van Husqvarna Motorcycles. Is er toevallig een link te ontdekken tussen de Brabantse noppencultuur en Luc’s keuze voor het merk dat dankzij offroad groot is geworden? ‘Nee, helemaal niet; vorig jaar pas heb ik voor het eerst op een enduro gezeten, hahaha. Mijn roots liggen veel meer in de racerij, zoals bij zovelen die zoals ik in de jaren zeventig geboren zijn. Vroeger, als je geen racer had, dan telde je niet mee. Tegelijkertijd bestond toen nog de hele cultuur van het opgroeien met bromfietsen en motoren. Ook dat bestaat eigenlijk niet meer; een 18-jarige van vandaag de dag bekijkt motoren en motorrijden met hele andere ogen. Om op die nieuwe markt in te spelen heb ik bewust Husqvarna in mijn zaak gehaald. Een bewuste keuze met het oog op de toekomst en ook een beetje met de gedachte aan het high tech Eindhoven met ASML en dergelijke als achtertuin.’

‘Het gamma is met de 401 en 701 momenteel nog beperkt, logisch, maar die gaat zeker uitgebreid worden. Tegelijkertijd zal Husqvarna de tijd gebruiken om het imago te kneden en de machines te promoten zodat mensen bij de merknaam niet direct denken aan crossers of grasmaaiers. Of zelfs denken dat het merk helemaal niet meer bestaat. Dus al met al heb ik zeker vertrouwen in Husqvarna, anders was ik er überhaupt nooit aan begonnen.’

 

  Proefrit maken?

Benieuwd naar de nieuwe Husqvarna Motorcycles Street bikes? Via onderstaande contactgegevens kun je contact opnemen met Van Gerven Motoren en informeren naar de mogelijkheden voor proefrijden.


  Van Gerven Motoren

Stökskesweg 21

5571 TJ Bergeijk

+31 497 555 404

info@vangervenmotoren.nl


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Auto Valk
MX Stage Nederland
Paashuis Motoren
Harmsen MX Service
Honda
De Roo Campers
Moto Master
Motorcross Aad