MX Limburg
Bihr
AGM Scooters
Jamopa
DWS Decals
BTC Scooters

Advertenties

Fobbe Campers
VdLaarRacing
Mino MX Parts
BGR MX Racing
Smits Bike Suspension
Paez Racing
Fred\'s MX Revisie

De nieuwe Fox 2019 Collectie uit voorraad leverbaar bij MX Deals!

Zoek jij nieuwe Fox crosskleding? Neem dan snel een kijkje op de website van MX Deals! Bij MX Deals is NU de nieuwste 2019 Fox te bestellen! Wees er snel bij en sta als een van de eerste met deze gave crosskleding achter het starthek.

De nieuwe Fox 2019 Collectie uit voorraad leverbaar bij MX Deals!

Voor het 2019 seizoen pakt Fox weer groots uit! Zoals altijd komt Fox weer met nieuwe designs waarmee zij altijd de trend weten te zetten. Eerder dit jaar kwam Fox al met de nieuwe Vue crossbrillen. In de tussentijd hebben ze niet stil gezeten en zijn er verschillende verbeteringen toegevoegd aan de gebruikelijke Flexair, 360, 180 en Legion crosskleding. Tevens hebben ze de Fox V1 Crosshelm compleet herontworpen en een nieuwe Fox Comp Crosslaars op de markt gebracht.

 

Zie de complete Fox MX19 collectie op: www.mx-deals.nl/fox-crosskleding of klik op een van de afbeeldingen.

_____________________________________________________________________________

Vernieuwde Fox Crosshelm V1

De Fox V1 Crosshelm stond al bekend als een geweldige crosshelm voor een scherpe prijs. Voor het 2019 seizoen is deze motorcrosshelm nog beter! Zo heeft Fox de motocrosshelm aandachtig geanalyseerd en herontworpen. Een van de punten waar Fox duidelijk aan heeft gewerkt is het ventilatiesysteem. Dit zie je direct aan de zijkanten van de helm welke nu openingen bevatten om verse lucht binnen te laten. Daarnaast heeft Fox het MVRS (Magnetic Visor Release System) bij de V1 crosshelm van Fox toegepast. Dat houdt in dat de klep met een sterke magneet bevestigd zit en bij een harde val los zal komen.

 

Zowel de V2 als V3 MX helmen van Fox zijn onveranderd gebleven. Natuurlijk heeft Fox deze crosshelmen wel voorzien van de nieuwste designs!

 

Fox-MX19---Motocrossplanet-crosshelmen-banner.gif

_____________________________________________________________________________

Verbeterde Fox 2019 Crosskleding

Om nog beter te kunnen presteren heeft Fox de Flexair crosspakken verbeterd! Zo heeft Fox de constructie van het cross shirtje Flexair aangepast voor een betere pasvorm dankzij. De nieuwe mouwen, manchetten en kraag resulteert in nog meer comfort dan voorheen! Daarmee is de Fox Flexair Crosskleding set de ultieme motocrosskleding om te strijden voor de overwinning.

 

De gehele Fox crosskleding MX19 heeft een nieuwe look gekregen voor 2019. Rijke kleuren, dynamische designs, premium afwerking en innovatieve technieken zijn gebruikt om Fox aan de top te houden!

 

Natuurlijk zijn zowel de Fox Flexair als 360 en 180 Motorcrosskleding sets voorzien van de nieuwste designs!

 

Fox-MX19---Motocrossplanet-crosskleding-banner.gif

_____________________________________________________________________________

Nieuwe Fox Crosslaarzen

Fox heeft in 2018 keihard gewerkt aan een nieuwe crosslaars, de Fox Comp Crosslaarzen. Deze motorcrosslaars bevat zowel kenmerken van de Fox Instinct crosslaarzen als de Fox Comp R crosslaarzen. Deze crosslaars beschikt over het ActiveLock systeem waar de Comp R al gebruik van maakt. Dit is de techniek waarbij de sluiting als een soort elastiek werkt. Daarnaast maakt deze MX laars gebruik van een nieuwe techniek genaamd “Internal Lace System”. Dit systeem zorgt ervoor dat de binnenvoering met slechts een trek aan een koordje strak en comfortabel om het been zal zitten. Zo heeft Fox motocrosslaarzen weten te ontwikkelen welke jouw voorzien van goede bescherming en hoge comfort voor een scherpe prijs!

 

Tenslotte heeft Fox de 180 Crosslaarzen van naam veranderd naar de Comp R Motorcrosslaarzen. Dit is dan ook de enige aanpassing, verder zijn deze motocrosslaarzen hetzelfde gebleven.

 

Ook de bewezen Instinct crosslaarzen van Fox zijn onveranderd gebleven. Fox heeft wel de kleursamenstellingen en designs vernieuwd!

 

Fox-MX19---Motocrossplanet-crosslaarzen-banner.gif

_____________________________________________________________________________

Foto’s Fox 2019 collectie

Fox_MX19_3Fox_MX19_5Fox_MX19_7Fox_MX19_6Fox_MX19_9Fox_MX19_10Fox_MX19_8Fox_MX19_11Fox_MX19_12Fox_MX19_1Fox_MX19_2Fox_MX19_4

_____________________________________________________________________________

Social media MX Deals

Wil jij altijd up-to-date blijven omtrent de nieuwste producten, kortingen, aanbiedingen, acties en motocross nieuws. Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief of volg ons op social media!

 

 

 

:hidden;">

 


DWS Decals

Reacties

Advertenties

Motorclean
Paashuis Motoren
De Roo Campers
Honda
Moto Master
Motorcross Aad
MX Stage Nederland
Sigmans Motoren
Harmsen MX Service
Auto Valk