AGM Scooters
Bihr
BTC Scooters
Jamopa
Jan Postema
MX Limburg

Advertenties

Fred\'s MX Revisie
Mino MX Parts
Fobbe Campers
Paez Racing
VdLaarRacing
Smits Bike Suspension
BGR MX Racing

Motoport Wormerveer officieel KTM-dealer

Met ingang van 1 juni 2018 is MotoPort Wormerveer officieel KTM-dealer. Daarmee nemen ze het dealerschap over van Verpalen Auto Motor Service in Krommenie, die sinds 2006 KTM-dealer was.

Motoport Wormerveer officieel KTM-dealer

Na een succesvolle samenwerking in de afgelopen twaalf jaar wil Verpalen zich meer gaan focussen op het autobedrijf en stoot het motordealerschap af. André Verpalen: “Ik blijf nog wel KTM’s verhuren, maar mijn monteur René en alle speciale gereedschappen worden overgenomen door MotoPort Wormerveer”.

In MotoPort Wormerveer heeft KTM een sterke nieuwe partner in de regio gevonden. Zij zijn reeds dealer van BMW, Honda, MV Agusta en Piaggio (scooters) en zijn al ruim 50 jaar een vaste waarde in Noord-Holland, toen – en bij veel lokale klanten nog steeds – bekend als Minus de Vries Motoren. Inmiddels bestaat de zaak alweer 30 jaar als het bekende MotoPort.

Simon de Vries van MotoPort Wormerveer:
“Wij zijn er heel blij mee dat we het KTM-dealerschap van Verpalen kunnen overnemen. Het zijn mooie machines en het is een prachtige aanvulling op onze bestaande merken, die elk hun eigen karakter hebben. Wij zien daarmee kansen voor zowel onze klanten als al onze merken. Voor de bestaande KTM-klanten van Verpalen is het fijn dat we hemelsbreed maar 500 meter verderop zitten! En omdat we al het materiaal én hun monteur overnemen, blijft voor die klanten hun motor in vertrouwde handen. Ook omdat we zelf een vaste waarde zijn hier.”

De komende weken wordt hard gewerkt aan de transitie. Begin juni zullen de KTM’s in de showroom staan, eind juni moet de inrichting in de huiskleuren van het Oostenrijkse merk klaar zijn. Vanaf half juni zijn er demo-motoren voor testritten beschikbaar en verder zal in principe het volledige KTM-modellengamma in de showroom te zien zijn.


MotoPort Wormerveer
Industrieweg 18
1521 ND Wormerveer
Tel: (075) 642 13 92
www.motoportwormerveer.nl


KTM Nederland bedankt Verpalen Auto Motor Serve voor de goede samenwerking en wenst hen veel succes in de toekomst.


KTM Sportmotorcycle Nederland BV
Sluisweg 20
6581 KA Malden
Tel: (024) 343 72 20
www.ktm.com/nl


MKS Graphics

Reacties

Advertenties

Motorclean
Sigmans Motoren
Moto Master
Motorcross Aad
Paashuis Motoren
MX Stage Nederland
De Roo Campers
Harmsen MX Service
Honda
Auto Valk