DWS Decals
Ecooter
Ecooter
Bihr
Jamopa
MX Limburg

Advertenties

DWS
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Mino MX Parts
Fred\'s MX Revisie
BGR MX Racing
Paez Racing
Fobbe Campers

Elektrisch rijden proberen? Ervaar de snelheid van een snelle mountainbike!

E-Maxibikes is de enige specialist in Nederland voor wat betreft verkoop in en onderhoud aan elektrische mountainbikes en elektrische trekkingfietsen.

Elektrisch rijden proberen? Ervaar de snelheid van een snelle mountainbike!

Maar ook voor het huren van een E-MTB kunt u rekenen op onze kwaliteit en service die al vele mensen mochten ervaren. Wij verhuren uitsluitend nieuwe en eerste klas onderhouden elektrische fietsen zodat u zorgeloos een mooie rit kunt maken of op vakantie kunt gaan, alleen het beste is goed genoeg!
 
Met plezier een elektrische mountainbike huren
 Ervaar het plezier van elektrisch rijden op zanderige ondergronden, steile beklimmingen en spannende trails. Het wordt allemaal nét even leuker omdat het wat minder energie van uw lichaam vergt en de gemiddelde snelheid van uw rit hoger zal zijn, wie wil dat nou niet? Het is mogelijk om een elektrische mountainbike voor 1 dag te huren maar dit is ook voor een langere termijn mogelijk, veelal worden de fietsen gebruikt voor op een vakantie naar Spanje, Italië of Frankrijk.
 
Een elektrische mountainbike huren is voor jong en oud
 De elektrische mountainbike is er niet alleen voor mensen met een beperking of gezondheidsklachten maar elektrisch fietsen is voor iedereen, zowel jong als oud. Je kunt namelijk je grenzen verleggen op de singletracks, langere afstanden afleggen en op beklimmingen komt een E-MTB helemaal goed tot zijn recht! Je zou wel kunnen stellen dat we te maken hebben met een nieuwe sport, elektrisch mountainbiken is in de ons omringende landen zelfs zeer populair als wedstrijdsport waar jonge ervaren rijders aan meedoen. Dus wat houdt u tegen?
 
Een Haibike of Lapierre E-MTB huren
 Wij verhuren, in tegenstelling tot andere verhuurbedrijven, elektrische mountainbikes uit het hogere prijssegment en van de beste kwaliteit. U huurt bij ons fietsen van het merk Haibike of Lapierre, beiden zijn toonaangevende merken in de wereld van elektrische mountainbikes. De E-MTB's zijn voorzien van een Yamaha of Bosch middenmotor met een vermogen tot 80 NM en afhankelijk van het actuele aanbod kunt u kiezen tussen een "hardtail" of "fully". De fietsen worden zeer goed onderhouden en na elke verhuurperiode worden ze compleet nagekeken en slijtage onderdelen worden tijdig of preventief vervangen.
 
Huur een elektrische mountainbike met een grote actieradius
 De actieradius van onze elektrische mountainbikes is afhankelijk van de soort ondergrond, mate van ondersteuning en de conditie van de berijder. De accu van de fiets heeft een capaciteit van 500 WH en dit zal bij gemiddelde omstandigheden voldoende zijn voor een rit tussen de 60 en 100 km. Dit is een ruime schatting omdat de diversiteit tussen rijders en omstandigheden enorm is. De mate van motor ondersteuning bepaalt u zelf door de modus te kiezen die het beste bij de ondergrond past, bij een klim zult u meer van het beschikbare vermogen vragen en bij een vlakke ondergrond of bergafwaarts wellicht minder.
 
Neem tijdig contact op over de beschikbaarheid van onze elektrische mountainbikes!
 
Tarieven fietshuur:
 1 tot 2 dagen: € 40,00 per dag
 3 tot 7 dagen € 35,00 per dag
 8 tot 14 dagen: € 32,50 per dag
 Langere termijnen op aanvraag
 
Tarieven huur accessoires:
 E-bike rugtas inclusief extra accu: € 10,00 per dag
 
Voorwaarden:
 Betaling geschiedt voorafgaande aan de huurperiode
 Bij het te laat retour brengen van de fiets word € 50,00 per extra dag in rekening gebracht
 De fiets dient schoon en compleet retour gebracht te worden, kosten worden doorberekend
 De fiets dient in dezelfde staat teruggebracht te worden, schades worden doorberekend
 Diefstal van de fiets is op eigen risico, een los slot wordt meegeleverd
 Maxibikes kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade aan personen, materiaal of gebouwen
 Kopie ID bewijs dient overlegd te worden
 
Adres:
 
Maxibikes
Waterweg 14a
8071RT Nunspeet 
 
Telefoon :
0341 - 26 10 00 
 
E-mail :
 
Website :
 
 
 

 


Motorhuis de doelen

Reacties

Advertenties

Motorclean
Harmsen MX Service
Honda
Moto Master
MX Stage Nederland
Motorcross Aad
De Roo Campers
Auto Valk
Paashuis Motoren