Jamopa
Bihr
MX Limburg
Jan Postema
AGM Scooters
BTC Scooters

Advertenties

Paez Racing
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Mino MX Parts
Fobbe Campers
Fred\'s MX Revisie
BGR MX Racing

Nieuwe Shift BLUE LABEL LE Navy Yellow verkrijgbaar bij Motorcross AAD

Afgelopen weekend tijdens de MXGP van Argentiniƫ en de AMA supercross in Atlanta heeft Shift de nieuwe limited edition van de BLUE Label gear gepresenteerd.

Nieuwe Shift BLUE LABEL LE Navy Yellow verkrijgbaar bij Motorcross AAD

Hunter Lawrence en Dean Wilson droegen de exclusieve kleding in hun kampioenschapsstrijd. Met de knappe podium plek van Hunter bewijst Shift dat hun kleding kan presteren op het hoogste niveau!
 
De blue label lijn van shift is op dit moment de meest geavanceerde crosskleding op de markt. Zowel het shirt als de broek zijn slim fit en volledig gemaakt van duurzaam stretch materiaal.
 
Het shirt is naast het 4-way stretch materiaal ook nog eens TRUDRI, dit betekend dat het materiaal perfect vocht opneemt en afgeeft naar de buitenlucht. Tevens zijn de mouwen geperforeerd voor meer koeling.
 
Er is gebruik gemaakt van lichtgewicht materiaal en onvervaagbare graphics.
 
Als je de broek van de Shift blue label lijn naast een ‘gewone’ crossbroek houd dan is het verschil niet alleen te zien maar ook erg goed te voelen. De broek is compleet gemaakt van Cordura.
 
Dit materiaal is 4-way stretch en super duurzaam. Tevens is het materiaal heel licht van gewicht wat in combinatie met het vervallen van de binnen voering en andere gewichtsbesparingen resulteert in de lichtste crossbroek op de markt!
 
Aan de binnenzijde van de broek zitten leren panelen wat beschermt tegen de hitte van de uitlaat en een slijtvaste broek garandeert.
 
In de gehele Benelux zijn wij van Motorcross AAD de enigste die deze kleding hebben ontvangen en heeft hangen dus wees er heel snel bij!
 
OP is ook echt OP. Volg de link om meteen te bestellen:
 
 
 
 
 
Met de wisseling van de maand zijn we ook op de helft van de spaar actie voor de Motorcross AAD trainingsstage in Paillart (noord Frankrijk).
 
De spaar actie houd in dat alle aankopen (buiten acties, nieuwe/gebruikte motoren en reparaties) die u bij ons doet in de winkel worden bijgehouden om tot een bedrag van €660,- te sparen.
 
Na het halen van dit bedrag ontvangt u gratis deelnamen aan onze 2-daagse motorcross training op de technische en harde baan van MC Breteuil.
 
Omdat niet iedereen in de buurt van onze shop woont of niet in de gelegenheid is om het bedrag te sparen is het ook mogelijk om los in te schrijven voor een bedrag van €145,-
 
Er zijn nog plekken vrij maar let op, VOL = VOL.
 
Voor meer info over de stage en de mogelijkheid om in te schrijven volgt u deze link:
 
 

MKS Graphics

Reacties

Advertenties

Motorclean
Honda
Motorcross Aad
Sigmans Motoren
Moto Master
De Roo Campers
Auto Valk
MX Stage Nederland
Paashuis Motoren
Harmsen MX Service