Jamopa
Bihr
MX Limburg
AGM Scooters
Jan Postema
BTC Scooters

Advertenties

Fobbe Campers
Paez Racing
Mino MX Parts
VdLaarRacing
Smits Bike Suspension
Fred\'s MX Revisie
BGR MX Racing
Heuveltraining

FOX award en nieuwe medewerker voor HANNAMAX Motorsport

Aan de vooravond van de MX of Nations in het Engelse Matterly Basin heeft HANNAMAX aldaar, in select gezelschap van o.a. FOX ambassadeurs Ricky Carmichael, Jeff Emig, Sebastien Tortelli, een award ontvangen voor meest omvangrijke en mooiste “shop in shop” FOX showroom van Europa!

FOX award en nieuwe medewerker voor HANNAMAX Motorsport

Uiteraard zijn we hier bijzonder trots op en willen we graag iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt,… u als klant, onze Beursfoon rijders en alle mensen van FOX/Shift, Thanks! We zouden zeggen, kom zelf eens kijken!

Per 1 oktober is bij ons Martijn van Breda aangeschoven als (fulltime) medewerker. Martijn (38) gaat zich vooral bezig houden met de verkoop en magazijnwerkzaamheden, hij heeft hiervoor de nodige ervaring opgedaan Daf, Mercedes-Benz en in onze branche zelf. Hij is heel zijn leven lang al bezig met motoren en alles wat erop lijkt, m.n. (zijspan-) cross, enduro èn straatmotoren…kortom, een hele mooie allround aanvulling voor ons team. Uiteraard wensen we Martijn veel succes en werkplezier toe.

HANNAMAX Motorsport

Kronenburgpark 5

5321 JM  HEDEL

+31 (0)73-5995536

+31 (0)73-5995537

info@hannamax.nl

www.hannamax.nl


24MX
MKS Graphics

Reacties

Advertenties

Motorclean
Auto Valk
MX Stage Nederland
De Roo Campers
Harmsen MX Service
Motorcross Aad
Moto Master
Paashuis Motoren
Honda
Sigmans Motoren