×5
 
Bihr
MX Limburg
BTC Scooters
Jan Postema
AGM Scooters
Jamopa

Advertenties

Fred\'s MX Revisie
Heuveltraining
Mino MX Parts
Fobbe Campers
Smits Bike Suspension
VdLaarRacing
Paez Racing
BGR MX Racing

FOX award en nieuwe medewerker voor HANNAMAX Motorsport

Aan de vooravond van de MX of Nations in het Engelse Matterly Basin heeft HANNAMAX aldaar, in select gezelschap van o.a. FOX ambassadeurs Ricky Carmichael, Jeff Emig, Sebastien Tortelli, een award ontvangen voor meest omvangrijke en mooiste “shop in shop” FOX showroom van Europa!

FOX award en nieuwe medewerker voor HANNAMAX Motorsport

Uiteraard zijn we hier bijzonder trots op en willen we graag iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt,… u als klant, onze Beursfoon rijders en alle mensen van FOX/Shift, Thanks! We zouden zeggen, kom zelf eens kijken!

Per 1 oktober is bij ons Martijn van Breda aangeschoven als (fulltime) medewerker. Martijn (38) gaat zich vooral bezig houden met de verkoop en magazijnwerkzaamheden, hij heeft hiervoor de nodige ervaring opgedaan Daf, Mercedes-Benz en in onze branche zelf. Hij is heel zijn leven lang al bezig met motoren en alles wat erop lijkt, m.n. (zijspan-) cross, enduro èn straatmotoren…kortom, een hele mooie allround aanvulling voor ons team. Uiteraard wensen we Martijn veel succes en werkplezier toe.

HANNAMAX Motorsport

Kronenburgpark 5

5321 JM  HEDEL

+31 (0)73-5995536

+31 (0)73-5995537

info@hannamax.nl

www.hannamax.nl

AGM Scooters
BTC Scooters

Reacties

Advertenties

Motorclean
MX Stage Nederland
Auto Valk
Paashuis Motoren
De Roo Campers
Sigmans Motoren
Harmsen MX Service
Motorcross Aad
Moto Master
Honda