Bihr
MX Limburg
AGM Scooters
Jan Postema
BTC Scooters
Jamopa

Advertenties

VdLaarRacing
Smits Bike Suspension
Paez Racing
Fred\'s MX Revisie
BGR MX Racing
Fobbe Campers
Heuveltraining
Mino MX Parts

Nieuwe 2018 100 Procent crossbrillen leverbaar bij MX Deals!

Bij MX Deals is nu de nieuwste 2018 100% Crossbrillen collectie leverbaar. Deze nieuwe collectie bestaat uit nieuwe designs, nieuwe kleurcombinaties en een compleet nieuwe Forecast geimplenteerde Accuri Crossbril. Wees een van de eerste met deze gave crossbrillen op de baan en laat je verrassen door het geweldige zicht en comfort!

Nieuwe 2018 100 Procent crossbrillen leverbaar bij MX Deals!

De 2018 100% Crossbrillen collectie bestaat uit 10 nieuwe Racecraft modellen, 9 nieuwe Accuri modellen, een compleet nieuwe Accuri crossbril met Forecast Roll-Off systeem geimplementeerd, 5 nieuwe Accuri Special modellen en 10 nieuwe Strata modellen. Daarnaast zijn er voor de kleinste ook nog eens 9 nieuwe modellen ontworpen!

 

100% Accuri Forecast Crossbril

De nieuwe Accuri Forecast Crossbril is een nieuwe crossbril binnen de 100% crossbrillen collectie. De Forecast, welke normaal gezien als een glas gemonteerd wordt, zit al vast op deze bril. Zo hoef jij niet telkens het gehele roll-off systeem te verwijderen, maar kun jij simpelweg het glas veranderen in welke kleur dan ook. De 100% Accuri Forecast Crossbril is te pre-orderen en zal naar verwachting rond 1 november te leveren zijn. Riskeer niet dat je te laat bent en pre-order 'm nu!
 

Header_Moto_Specialty
 

100% Accessoires

Daarnaast beschikken wij ook over een groot aantal accessoires voor de 100% crossbrillen. Zo zijn er verschillende Mirror, Clear en Dual Vented lenzen te verkrijgen. Ook zijn er verschillende brillentassen te verkrijgen, zijn er tear-off’s verkrijgbaar en zijn de brillen niet te vergeten te combineren met een roll-off systeem of het nieuwe 100% Forecast roll-off systeem. Zo kun jij jouw crossbril weer in ere herstellen of optimaal prepareren voor de volgende wedstrijd! Dat allemaal om die volle 100% voor de overwinning te kunnen gaan.

 

100% zicht en comfort - 100% voor de overwinning

 

Bekijk & Bestel de nieuwe 2018 100% Crossbrillen nu op:
https://mx-deals.nl/motocross-uitrusting-en-items/crossbrillen/100-crossbril

 


MKS Graphics

Reacties

Advertenties

Motorclean
MX Stage Nederland
De Roo Campers
Sigmans Motoren
Auto Valk
Motorcross Aad
Moto Master
Paashuis Motoren
Honda
Harmsen MX Service