Bihr
MX Limburg
AGM Scooters
BTC Scooters
VHS Tuning
Jamopa

Advertenties

Fobbe Campers
VdLaarRacing
MXN Motorcross Parts
Heuveltraining
Smits Bike Suspension
BGR MX Racing
Fred\'s MX Revisie
Mino MX Parts
2 Tall Racing
Paez Racing

TengTools gereedschap nieuw in het assortiment bij MotorWorkx.

MotorWorkx heeft nu ook een compleet assortiment Zweedse kwaliteit handgereedschappen aan het assortiment toegevoegd van het merk TengTools.

TengTools gereedschap nieuw in het assortiment bij MotorWorkx.

Het Zweedse TengTools produceert een alomvattend breed assortiment gereedschappen voor iedere werkplaats.

 

TengTools gereedschap staat voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dat TengTools zelf volledig achter de beloofde kwaliteit staat uit zich in een levenslange garantie op de volledige TengTools productlijn. Het gereedschap is te verkrijgen in sets van EVA foam, of hard plastic en tevens is elk stuk gereedschap uit deze sets los leverbaar. Handig wanneer een uitgeleende dopsleutel verloren is geraakt!

 

Vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding was dit proffesioneel gereedschap al gewild bij de vakgarages, en maakt MotorWorkx dit assortiment nu ook betaalbaar voor de hobbyist en sportbeoefenaar.

 

Het assortiment reikt van doppensets tot speciaalgereedschappen, en bevat tevens een groot aantal handigheidjes als magneten, grijpers en monteurslampen.

 

Bekijk het assortiment TengTools gereedschap op de website of neem contact op wanneer je een specifiek stuk gereedschap niet kunt vinden en kies net als het Husqvarna racing team voor TengTools gereedschap!

 

http://www.motorworkx.nl/tengtools-gereedschap/

AGM Scooters
BTC Scooters

Reacties

Advertenties

Motorclean
Honda
Moto Master
Paashuis Motoren
Auto Valk
De Roo Campers
Motorcross Aad
Sigmans Motoren
Harmsen MX Service
MX Stage Nederland